Testa Headspace en månad? (ej aktuellt längre)

IMG_4974

Förutom att figurerna är vansinnigt charmiga så tycker jag faktiskt att den här meditationsappen är riktigt bra! Nu har jag tydligen använt den så flitigt så att jag har fått en gratis månad att ge bort till någon. Finns det månne någon här som är intresserad av att testa?

Det är en app som du kan använda i din telefon, själv har jag gjort det till en vana att lyssna på 10 minuter varje dag på väg till jobbet. Det optimala vore såklart att sitta på en lugn plats och inte på tunnelbanan men nu är det som det är. Bättre att det blir gjort än inte alls.

Om någon är intresserad så gå in och läs på lite om den och skicka en kommentar till mig. Berätta gärna varför du vill testa. Jag kommer inte att bedöma kommentarerna på något sätt, jag tycker bara att det är bra om en blir tvungen att fundera lite på varför en vill ha något, då är chansen större att du faktiskt använder den sen. Jag kommer inte att publicera kommentaren. Först till kvarn! (Jag meddelar givetvis här när någon har fått koden och detta inte längre är aktuellt).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s