Nu går det undan

Högt tempo nu, hinner knappt skriva eller ens tänka på vad jag ska skriva. Allt går i en rasande fart. Roliga saker, jobbiga saker och så det vanliga vardagliga.

 • Vi renoverar i källarrummet som ska bli ett gästrum. Förra helgen rev vi ut allt. I veckan har vi varit på tippen, slipat o spacklat, köpt färg, golv mm. Denna helg har vi börjat måla! Hipp som happ åkte vi och tittade på en Blocketannons på en Hemnes dagbädd från IKEA så imorgon blir det till att åka och hämta hem den också. Den 8-10/12 får vi besök från Frankrike, då ska allt vara redo har vi tänkt!
 • Jobbet. Strul, strul och långa dagar. Jag ogillar starkt hur jag inte kan koppla bort det när jag kommer hem. Det snurrar tankar och formuleringar i huvudet hela tiden. Men förutom det surdegsprojektet så har jag mer aktivt försökt göra mina arbetsdagar trevligare, och lyckats rätt så bra. Jag fokuserar mer på att snicksnacka med kollegor, göra nåt trevligt lunchärende, träna med mera. Alltså inte jobba så mycket 😉
 • Adoption 1, har skickat iväg ett aktualiseringsintyg gällande flytten till Tjeckien.
 • Adoption 2, efter ett ansökan varit ett år i Tjeckien måste psykolog-, läkarintyg o polisutdrag skickas på nytt så det är dags att boka tid för allt sånt.
 • Adoption 3, försöker boka träff med ny handläggare i januari för att starta upp processen för nytt medgivande lite fortare. Egentligen behöver vi det inte förrän i maj men vi hoppas kunna få det redan i mars. Det vore liksom toppen om vi kunde dra nytta av alla intyg och översättningar vi ändå måste fixa till skicket i januari.
 • Vardag, vi sätter vi upp hyllor, köper lampor, handlar mat och lever på. Ingen tid för eftertanke just nu. Om jobbet skulle kännas mer under kontroll så att det inte tog så mycket tankekraft och ork så skulle jag nog faktiskt stortrivas! Och det är ju ändå fantastiskt!
Annonser

5 reaktioner till “Nu går det undan

 1. Hej! I mars så har vår ansökan varit i Tjeckien i ett år så innan dess måste vi göra samma. Undrar hur omfattande uppdateringen på psykologutredningen ska vara egentligen? Vet du?

  Gilla

   1. Haha jo, det känns väl skönt. Undra om vi måste åka ner till Sthlm för denna uppdatering.. Jaja det visar sig väl. Men som du skriver i ett annat inlägg, känns ju som att denna väntan aldrig kommer att ta slut med tanke på familjer i kö resp. antal barn som kommit.. 😦

    Gilla

  1. Precis, de verkar inte heller veta. Vi får hålla tummarna att vi ”bara” behöver göra uppdatering av dokumenten endast en gång 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s