Lite av varje

Dagar kommer och går. Veckorna passerar fort. Jag brukar ta någon slags ära i att göra vardagarna trevliga, för att det ändå är dem livet består främst består av. Men på sista tiden har jag inte riktigt tyckt om mina vardagar, längtat till helgen. Fy så tråkigt det blir då.

Det beror väl på en massa olika saker. Som att jag vill fixa i vårt hus och i trädgården och att det känns som att helgerna inte riktigt räcker till att både göra det, sy, och träffa vänner. Jag känner hela tiden att jag ligger efter. Så tänker jag, hur tusan ska det bli när vi får barn, hur ska jag då hinna?!

Men en dag i taget och så även fundera på vad som går att förändra i det lilla. Hur gör jag jobbet mer roligt och spännande? Och hur lämnar jag det bakom mig när jag går hem?  Kan jag ge mig själv lite vardagliga utmaningar så att alla dagar får olika mål?

Fast helgerna slutar man väl aldrig att se framemot, denna helg kommer mina föräldrar upp för att hjälpa till att riva ett rum i källaren. Det ser jag verkligen fram emot! Men faktum är att denna alldeles vanliga onsdag faktiskt har varit över förväntan. Till stor del beror det på min egen inställning, vilket det ju allt som oftast gör… 🙂

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s