Ett barnrum tar form

IMG_4796

Vid olika slags förändringar i våra liv måste vi skicka aktualiseringsintyg till Tjeckien. Det kan handla om jobb, studier, dödsfall inom familjen mm. En flytt är definitivt ett skäl att skicka en uppdatering så nu har vår handläggare skrivit ett intyg om flytten.

Vi fick tillbaka översättningen nu i veckan så nu ska det skickas till vår organisation så att de kan legalisera dokumenten. De tipsade även om att skriva en text om vårt hus och vårt nya område samt gärna skicka med några bilder… Okej sa vi, med viss tvekan i rösten.

Det här med bilder är lättare sagt än gjort, vi har ju inte hunnit få det mysigt än och det känns ju viktigt att det ser trevligt ut. Vi valde att ta kort på fram- och baksidan av huset och två bilder från köket. Vi plockade också ihop en hörna i det kommande barnrummet så att det ser ut som att vi är på gång, tur bara att de inte har en aning om hur andra halvan av rummet ser ut…

IMG_4803

I och med att vi gjorde det här så kände vi ändå hur kul det kommer bli att inreda barnrummet. Nu har vi ju faktiskt ett rum som bara är tillägnat vårt kommande barn. Efter fotograferingen möblerade jag om lite och kände in stämningen, det kommer få vara så här nu och allteftersom vi skaffar möbler och saker så får de flytta in där.

Vissa skulle nog tycka att det är konstigt att sätta igång och inreda ett rum när det kan ta mer än ett år innan det bor ett barn där. Men när samtalet väl kommer så ska vi vara beredda att åka inom två veckor. Då hinner vi knappast fokusera på att tapetsera och köpa säng. Jag tror att barnrum och badrum på övervåning får bli vinter/vårens projekt! Men om några veckor sätter vi ingång med gästrummet, morfar och mormor måste ju ha någonstans att bo också ;).

5B40B52B-AAE8-4DD3-A5A2-08D483D1765B

 

 

Annonser

En reaktion till “Ett barnrum tar form

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s