Just nu känns väntan okej

Nu har vi gått en vecka över tiden, om vi hade väntat barn på det vanliga viset. Nu gör vi ju inte det och efter mitt senaste samtalet med BFA så känns det som att vi har en lång väntan kvar.

Jag har ju haft en förhoppning om att få besked runt årsskiftet men på organisationen låter det numera som att det handlar om nästa årsskifte… Tänk om man fick höra det som gravid, ”Sorry vi trodde att det skulle vara dags för er att föda nu men det verkar som att ni får vänta nåt drygt år till. Känns det ok?”

Jag befinner mig just nu i ett läge där jag har annat att tänka på och det är oerhört skönt. För det är klart att det inte känns ok. Det känns oerhört tråkigt men jag kan ju inte göra ett skvatt åt det. Konstigt nog är jag just nu helt lugn i det. Men det är jobbigt att vi blir äldre och äldre, våra föräldrar blir äldre. Åren vi får med vårt barn blir färre ju längre tiden går. Det låter kanske lite mörkt, men så känns det just nu. Fast det här ska inte sluta i nån form av mörker, jag mår bra och vi orkar vänta! Heja, heja oss och heja, heja vår lilla unge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s