Lapptäcks…byxor!

IMG_1756

Det här visade sig vara ett perfekt sätt att göra sig av med stuvar i jersey. De blev så glada! Har haft mycket tid i helgen men sylusten försvann totalt efter mitt lapptäcke i fredags. Vill sy kläder till mig själv men vet inte riktigt vad och orkar inte pilla och vara så noga. Det är typiskt, när jag har massa tid så är det ofta svårt att uppbringa sylusten. Så idag tänkte jag att jag istället skulle göra ett knasprojekt utan mönster. Superkul!

Jag har ju ingen aning om hur gammalt eller stort vårt kommande barn kommer vara så det är alltid svårt att veta hur stort jag ska sy. Kommer det vara en lång och smal eller en kort och rund? Jag kan tänka mig att dessa passar till nån som är 3-4 år men jag har ju egentligen ingen aning. Det är både bra och dåligt, det ger mig frihet här och nu men det kan ju hända att saker och ting inte alls kommer att passa. Egentligen vill jag sy en massa saker men det är ju dumt om de inte kan komma till användning.

Annonser

2 reaktioner till “Lapptäcks…byxor!

 1. Söta. Vi är i precis samma fas. Vi väntar o väntar o väntar besked från Colombia. Vi trodde vi skulle få besked nu i sommar men fick för ett tag sen reda på att det kommer att ta 1 – 1 1/2 år till 🙁
  Älskar också att sy och syr mycket till syskonbarnen. Men vill ju sy till vår! Men som du säger man vet ju inget alls. Ålder, storlek mm. Sydde lite saker förra sommarn när vi skickat iväg papprena. Ryggsäck, bärsele, små gosedjur, lekmattepåse, en sån där hmm blöjbytesunderlägg me fack i. 🙂
  Sen nu när det tar längre tid försvann sylusten. Eftersom man inget vet o som du skriver man vill ju det ska bli använt.

  Gilla

  1. Åh, så tråkigt att höra att väntan blir mycket längre än vad ni trott! Även om man vet att den angivna väntetiden är osäker så vill man ju ha något att räkna ner till, för allt annat är ju också så osäkert. Förstår att ni blev väldigt besvikna och att sylusten försvunnit. Den kommer och går för mig också, lite beroende på hur jag mår och vad som sker runt omkring mig. Men jag blir nyfiken på din ryggsäck, vill du berätta mer, har du bild?! Mejla mig om du vill! Peppkramar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s