Nysytt i Karibien

Kryssning

Vår kryssning i Karibien var hur härlig som helst, sol, värme, lyx, god mat och dryck, total avkoppling och lite sjösjuka…

Jag har hur många bilder som helst från resan men kan inte riktigt välja vad jag vill visa/skriva om så jag lägger istället lite fokus på min tankini och min kiomiklänning. Tankini är ju ett fantastiskt plagg, så skönt att ha lite tyg över magen! Man känner sig mer klädd och det kändes helt bekvämt att gå runt i den och bikinitrosor uppe på soldäck. Jag sydde den efter att studerat några olika tankini i affärer och på nätet. Var en hel del klurande för att komma på hur jag på bästa sätt skulle sy in lite stöd för brösten men jag blev riktigt, riktigt nöjd och stortrivdes i den. Bilderna är tagna på vårt hotell i Miami och bilden ovanför är tagen på båten.

Tankini (1)

Kiomiklänningen kommer från Lotta Jansdotter bok Everyday style och är sydd i ett superhärligt viskostyg från Tygtokig. Jag kände mig väldigt fin i den samtidigt som den var utmärkt att bara strosa runt i. Så sammanfattningsvis var det en fin resa och mina egensydda kläder skötte sig utmärkt!

Kiomiklänning kryssning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s