Weekend i Skåne

Vi har haft en långweekend i Skåne, passade på att bränna av både Malmö och Simrishamn när vi ändå var där! 

Först hälsade vi på vänner i Malmö med ett nytillskott, Lovis. Sedan bar det av till Simrishamn för att träffa Pelles vänner som flyttat dit. Tänkte att det skulle vara varmt och härligt i Skåne men jag tror att det denna helg hade varit bättre att stanna uppe i Stockholm. Rent vädermässigt alltså. För annars var det väldigt trevligt.

I Malmö hälsade vi alltså på Josefin och Olov. Jag och Josefin delade lägenhet under ett år när vi båda pluggade i Göteborg under 2001. Sedan dess har vi hållit kontakten och träffats minst 2 gånger per år, om inte mer. Det tycker jag är rätt bra jobbat faktiskt. Nu har hon fått en liten Lovis och det var väldigt fint att få bekanta sig lite med henne, hittills har jag liksom bara hört henne på avstånd i telefonen. De bor i ett sådant vackert hus i Malmö och på gatan utanför hade de japanska körsbärsblommorna börjat blomma.

img_7072

På lördagen åkte vi vidare till Simrishamn. Pelle har en gammal vän som flyttat dit med sin lilla familj. Väldigt söt liten stad men det bästa var utflykten och promenaden i nationalparken Stenshuvud och framför allt, den efterföljande kakbuffén!

img_7137

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s