Vad händer här?

img_6714Har vi fått en vattenläcka…?

Nej då, ni kan vara lugna. Vi bara rensar bland våra hundratals plastpåsar som till slut liksom bara vällde ut ur köksskåpet. Nu är det ordning och reda. Under köksbänken, soppåsar och ”ha matlådan i” påsar. I städskåpet lite olika bra och snygga påsar för andra tillfällen. Och i sopprummet en enorm hög med onödiga påsar. Ett slags lördagsnöje…

Lite trevligare var det på Bukowskis Market. Vi var inte där för att handla något men vi brukar gå dit ibland för att hämta ut prylar åt min svåger. Han är en riktig antiknörd. Det är ett rätt coolt ställe med mängder med antikviteter. Stolar finns det galet mycket av. Jag hittade ett snyggt arkivskåp/kartotek men det hade man fått punga ut dryga 5000 SEK för att köpa och det var det nog inte riktigt värt.

Imorse när vi fixade frukost fick jag syn på något som gjorde att jag var tvungen att genast ställa ifrån mig kaffekoppen och springa ut på gården. Tussilago!!! Ända sedan jag var liten har det varit en av mina favoritblommor. När jag ser dem då vågar jag tro på att våren verkligen snart är här. Det spelar ingen roll om det kommer en köldknäpp igen, det går åt rätt håll.

img_6687

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s