Sjukling

IMG_6236 (1)

Attsingen, idag hade jag kunnat vara med på SVT när det hålls presskonferens för det nya barnprogrammet Zombie. Men istället ligger jag här…

Jag som nästan aldrig blir sjuk men nu var det alltså dags. Dock får man vara glad för att det inte är influensan. Jag har bara väldigt svid i halsen, ingen röst och feber. Det går an. Speciellt när man kan ligga i soffan och titta på sina fina ben… Egensydda pyamasbyxor och systers stickade raggsockor.

Jag är ju oerhört förtjust i tulpaner och igår kom P hem med en ny bukett till sjuklingen så nu blir jag glad bara jag tittar på dem.  Men hallå tänker ni, vi struntar väl i din förkylning! Det är ju den där presskonferensen som är intressant. Jo så här ligger det till. Sommaren 2015 spenderades i Åsele, där spelade vi in ett barnprogram som heter Zombie. Och idag ska alla medverkande barn ha presskonferens på SVT, och den missar jag. Tråkigt. Tror att jag får ta och skriva mer om detta en annan dag. För att hålla er lite på halster. Under tiden får ni njuta av mina tulpaner.

IMG_6226 (1)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s